Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Interieuradvies Eindhoven

Kunt u wel wat interieuradvies gebruiken en bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Nuenen en Geldrop? U doet er dan goed aan een bezoekje te brengen aan Van Lieshout Interieur. U vindt onze woonwinkel in Nuenen. Onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk het is om u in uw huis thuis te voelen. U woning moet een prettige, vertrouwde en comfortabele omgeving voor u zijn en daar draagt het interieur van uw woning grotendeels aan bij. Het is daarom belangrijk om uw woning geheel naar uw smaak in te richten.

Woning inrichten: interieuradvies in de omgeving van Nuenen, Eindhoven, Geldrop en Helmond

Maar hoe doet u dat nu eigenlijk, uw woning geheel naar eigen smaak inrichten? Vaak is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Wellicht zijn er zoveel stijlen die u mooi vindt en kunt u gewoonweg geen keuze maken of weet u niet hoe u deze stijlen met elkaar kunt combineren. Enig interieuradvies inwinnen kan dan erg welkom zijn. Hiervoor kunt u terecht bij een interieuradviseur. Heeft u een woning in de omgeving van Eindhoven, Nuenen, Geldrop en Helmond in te richten en kunt u wel wat interieuradvies gebruiken? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan dé interieurspecialist in deze omgeving: Van Lieshout Interieur. Wij staan bekend als een specialist op het gebied van wooninrichting en verkopen alles wat u nodig heeft om uw woning stijlvol en sfeervol in te richten. Denk bijvoorbeeld aan behang, vloerbedekking, vloerkleden, raamdecoratie en gordijnen.

Onze medewerkers helpen u graag

Echter, onze medewerkers helpen u ook graag waar nodig. Bij ons in Nuenen kunt u ook terecht voor deskundig interieuradvies. Twijfelt u tussen twee stijlen of weet u niet welk tapijt met welke gordijnen matchen? Op iedere interieurvraag kunnen wij een vakkundig antwoord geven. Indien gewenst, kunnen wij zelfs bij u thuis langskomen voor advies of voor het opmeten van bepaalde maten. Dit kan zowel overdag als ’s avonds, maar u dient hier wel altijd een afspraak voor te maken.

Maak een afspraak

Wenst u dat onze medewerker bij u thuis in Eindhoven, Helmond, Geldrop, Nuenen en omgeving langskomen om u van deskundig interieuradvies te voorzien? Maak dan even een afspraak! Hiervoor kunt u bellen naar 040-283 22 41. Ook wanneer u ergens vragen over heeft, kunt u even naar dit telefoonnummer bellen. Wij staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht