Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Interieuradvies Eindhoven

Interieuradvies in regio Eindhoven

Kunt u wel wat interieuradvies gebruiken en bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Helmond of Geldrop? U doet er dan goed aan een bezoekje te brengen aan Van Lieshout Interieur uit Nuenen. Onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich thuis voelt in uw woning. Uw woning moet een prettige, vertrouwde en comfortabele omgeving voor u zijn en daar draagt het interieur van uw woning grotendeels aan bij. Het is daarom belangrijk om uw woning geheel naar uw smaak in te richten. Kom daarom bij ons langs voor interieuradvies voor uw woning in regio Eindhoven, Helmond of Geldrop!

 

Persoonlijk interieuradvies in de omgeving van Eindhoven, Geldrop en Helmond

Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan: het inrichten van een woning naar uw smaak. Wellicht zijn er verschillende stijlen die u mooi vindt en kunt u gewoonweg geen keuze maken. Gelukkig ontvangt u dan interieuradvies van onze medewerkers uit regio Eindhoven, Geldrop en Helmond. Wij voorzien u van advies op maat, zodat u precies weet wat u nodig heeft om uw woning stijlvol en sfeervol in te richten. Denk bijvoorbeeld aan het juiste:

Onze medewerkers maken van uw woning een thuis!

Bij ons in regio Eindhoven, Helmond en Geldrop voorzien wij u van deskundig interieuradvies om van uw woning een thuis te maken. Twijfelt u tussen twee stijlen of weet u niet welk tapijt met welke gordijnen matchen? Op iedere interieurvraag geven wij een vakkundig antwoord. Indien gewenst, komen wij zelfs langs bij u thuis voor advies of voor het opmeten van bepaalde maten. Maak hiervoor een afspraak met een van onze interieuradviseurs.

 

Maak een afspraak of kom langs in onze woonwinkel

Wenst u dat een medewerker bij u thuis in Eindhoven, Helmond of Geldrop langskomt om u van deskundig interieuradvies te voorzien? Maak dan een afspraak! Hiervoor kunt u bellen naar 040-283 22 41. Ook wanneer u vragen heeft, belt u naar dit telefoonnummer. Wij staan u graag te woord! U bent ook van harte welkom op onze locatie in Nuenen om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Lieshout Interieur