Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Gordijnen Eindhoven

Gordijnen Eindhoven

Gordijnen maken uw woning in Eindhoven of Geldrop helemaal af. Ze brengen warmte in huis en zorgen ervoor dat u zich echt thuis gaat voelen. Gordijnen wilt u natuurlijk kopen in dezelfde stijl als de rest van uw interieur. En dat kan, maar daarvoor moet u wel naar een specialist op het gebied van woninginrichting gaan. Denk bijvoorbeeld aan Van Lieshout Interieur. U vindt onze woonwinkel in Nuenen, niet ver van Geldrop en Eindhoven, waar u ook een ruim assortiment aan gordijnen vindt. Kom gerust eens langs om ons assortiment te komen bekijken.

Functionele en decoratieve gordijnen verkrijgbaar nabij Geldrop en Eindhoven

Gordijnen zijn niet alleen decoratief, maar natuurlijk ook functioneel. Ze houden zonlicht tegen en voorkomen inkijk. Zo kunt u zelf een bepaalde sfeer en privacy in huis creëren, wat natuurlijk heel prettig is. Dat zorgt ervoor dat u zich echt thuis voelt in huis.

Bij Van Lieshout Interieur, nabij Eindhoven en Geldrop vindt u een ruim assortiment aan gordijnen. Daarom kunnen wij garanderen dat u vast gordijnen vindt die passen in de stijl van uw huiskamer of slaapkamer. Wij verkopen gordijnen van verschillende merken, waaronder Kobe, Camengo, De Ploeg, Design of the Times, Vano en nog veel meer. Deze merken staan garant voor hoge kwaliteit, waardoor u weet dat uw gordijnen nog lang mee zullen gaan. U zult nog lang van uw nieuwe gordijnen kunnen genieten.

Advies op maat

Bezoekt u Van Lieshout Interieur, gelegen in de omgeving van Eindhoven en Geldrop, voor het aanschaffen van gordijnen en vindt u het lastig een keuze te maken? Onze medewerkers staan voor u klaar om u van deskundig advies op maat te voorzien. Op onze dienstverlening kunt u rekenen. Heeft u momenteel ergens vragen over? Bel dan gerust even naar 040-283 22 41.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht