Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Vloerbedekking Eindhoven

Vloerbedekking uit regio Eindhoven

Heeft u nieuwe vloerbedekking nodig voor uw woning in de omgeving van Helmond en Eindhoven? Dan wilt u natuurlijk wel de keuze hebben uit een ruim assortiment. Bent u al in de winkel van Lieshout Interieur uit Nuenen geweest? Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd! Hier treft u namelijk een zeer groot assortiment aan verschillende soorten vloerbedekking. U vindt hier gegarandeerd iets dat aansluit op uw smaak en wat past bij uw huidige interieur. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de enorme keuzemogelijkheden die wij u bieden!

 

Ons assortiment aan vloerbedekking als specialist nabij Helmond en Eindhoven

Bij Van Lieshout Interieur in Nuenen, nabij Eindhoven en Helmond, treft u een zeer ruim assortiment aan vloerbedekking. U kunt bij ons terecht voor zowel harde vloeren, bijvoorbeeld van merken als Therdex, Expona, Mflor en Novilon, als voor tapijt. Ook tapijt bieden wij van verschillende merken aan (Tretford, Bewe, Desso, Interflor onder andere). Het voordeel van een harde vloer is dat deze makkelijk schoon te maken is. Dat is wel zo handig voor als u kinderen in huis heeft: die knoeien nogal snel! Tapijt daarentegen is een stuk zachter en comfortabeler ten opzichte van harde vloeren. Bovendien bespaart u met tapijt veel energie, aangezien deze vloerbedekking warmte optimaal vasthoudt. Laat u adviseren door onze specialisten in woninginrichting voor uw vloerbedekking uit regio Eindhoven en Helmond.

Bekijk de vloerkleden uit ons assortiment

Bij Van Lieshout Interieur kunt u niet alleen terecht voor verschillende soorten vloerbedekking voor uw woning in de omgeving van Eindhoven en Helmond. Ook kunt u bij ons ook een interieurontwerp aanvragen of een mooi vloerkleed aanschaffen. Dat is wel zo fijn als u een harde vloer in huis heeft, maar toch ook iets zachts op uw vloer wilt hebben. Heeft u vragen over onze artikelen? Bel dan even naar 040-283 22 41.Wij hopen u misschien wel binnenkort in onze winkel te mogen ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Lieshout Interieur