Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Vloerbedekking Eindhoven

Heeft u nieuwe vloerbedekking nodig voor uw woning in de omgeving van Helmond en Eindhoven? Dan wilt u natuurlijk wel de keuze hebben uit een zeer ruim assortiment. Bent u reeds in de winkel van Van Lieshout Interieur geweest? Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd! Hier treft u namelijk een zeer groot assortiment aan verschillende soorten vloerbedekking. U vindt hier gegarandeerd iets dat aansluit bij uw smaak en wat past bij uw huidige interieur. Kom gerust eens langs en laat u verbazen door de enorme keuzemogelijkheden die wij u bieden.

Ruime assortiment aan vloerbedekking bij interieurspecialist in de buurt van Helmond en Eindhoven

Bij Van Lieshout Interieur te Nuenen, gelegen nabij Eindhoven en Helmond, treft u een zeer ruim assortiment aan vloerbedekking. U kunt bij ons onder meer terecht voor zowel harde vloeren, bijvoorbeeld van merken als Therdex, Expona, Mflor en Novilon, maar ook voor tapijt. Ook tapijt bieden wij van verschillende merken aan (Tretford, Bewe, Desso, Interflor onder andere). Het voordeel van een harde vloer is dat deze makkelijk schoon te maken zijn.

Handig voor als u kinderen in huis heeft: die knoeien nogal snel! Tapijt daarentegen is een stuk zachter en comfortabeler ten opzichte van harde vloeren. Bovendien bespaart u met tapijt veel energie, aangezien deze vloerbedekking warmte optimaal vasthoudt.

Ook vloerkleden in ons assortiment

Bij Van Lieshout Interieur kunt u niet alleen terecht voor verschillende soorten vloerbedekking voor uw woning in de omgeving van Eindhoven en Helmond. Ook kunt u bij ons een mooi vloerkleed aanschaffen. Fijn voor als u een harde vloer in huis heeft, maar toch ook iets zachts op uw vloer wilt hebben. Ook vloerkleden hebben in verschillende uitvoeringen in ons assortiment. Heeft u vragen over onze artikelen? Bel dan even naar 040-283 22 41. Wij hopen u ook binnenkort in onze winkel te mogen ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht