Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Interieuradviseur Helmond

Interieuradviseur Helmond

Bent u op zoek naar een interieuradviseur die werkzaam is in de omgeving van Helmond, omdat u graag wat deskundig interieuradvies wilt inwinnen? Dan moet u zeker even een bezoekje brengen aan Van Lieshout Interieur. Hier vindt u namelijk niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan interieurartikelen, maar ook deskundige medewerkers die u kunnen adviseren. Op onze dienstverlening kunt u rekenen.

Uw interieuradviseur nabij Helmond helpt u bij het inrichten van uw woning

Het inrichten van uw woning is geen gemakkelijke klus. Misschien vindt u het lastig om te zien welke producten goed bij elkaar passen of misschien wilt u verschillende kleuren in hetzelfde vertrek met elkaar combineren, maar weet u niet hoe u dat moet aanpakken. In zulk soort gevallen kunt u de hulp van een interieuradviseur nabij Helmond inschakelen.

De medewerkers van Van Lieshout Interieur hebben oog voor interieur, kleuren en stijlen en kunnen u daardoor van deskundig advies voorzien. En als u dan toch in onze winkel bent, dan kunt u uw interieurbenodigdheden direct aankopen. Wij bieden alles onder één dak, dat merkt u.

Afspraak maken is mogelijk

Een interieuradviseur van Van Lieshout Interieur, ook werkzaam in Helmond en omgeving, kan ook bij u thuis langskomen om u van deskundig interieuradvies te geven. Hij of zij heeft dan direct een beeld van uw woning, wat hem of haar in staat stelt gerichter advies te geven. Wilt u een afspraak maken met één van onze interieurspecialisten? Bel dan even naar 040-283 22 41.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht