Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Woninginrichting Helmond

Woninginrichting Helmond

Zoekt u een specialist op het gebied van woninginrichting in de omgeving van Helmond en Eindhoven? Zoek niet verder: u heeft u uw specialist reeds gevonden. Bij Van Lieshout Interieur vindt u namelijk alles wat u nodig kunt hebben om een mooi en stijlvol interieur te realiseren. Van gordijnen tot raamdecoratie en van vloerbedekking tot vloerkleden, wij bieden alles onder één dak. Uw interieur, dat heeft u dankzij Van Lieshout Interieur zo samengesteld. Natuurlijk kunt u ondertussen ook op de dienstverlening van onze medewerkers rekenen.

Hulp bij woninginrichting in de omgeving van Helmond en Eindhoven

Echter, niet voor iedereen is een woninginrichting realiseren in Helmond of Eindhoven appeltje eitje. Misschien vindt u het lastig om te bepalen of bepaalde interieurartikelen nu wel of niet bij elkaar passen of niet. Of misschien vindt u heel veel stijlen wel mooi en weet u niet zo goed voor welke stijl u nu moet kiezen.

In dat geval is het goed om een interieurspecialist in te schakelen en wat deskundig interieuradvies in te winnen. Hij of zij helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Wij komen ook bij u thuis

Onze specialisten op het gebied van woninginrichting komen ook graag bij u langs in bijvoorbeeld Helmond of Eindhoven om u van deskundig advies te voorzien. Dat kan heel handig zijn, want zo krijgt onze specialist direct een beeld van de woning die ingericht moet worden of van uw huidige interieur. De medewerkers van Van Lieshout Interieur kunnen zowel overdag als ’s avonds bij u op bezoek komen. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Dit kunt u doen door telefonisch contact met ons op te nemen, via het telefoonnummer 040-283 22 41.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht