Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Interieurstylist Eindhoven

Interieurstylist Eindhoven

Zoekt u een Interieurstylist in de omgeving van Eindhoven? Deze heeft u reeds gevonden. Van Lieshout Interieur is namelijk uw interieurspecialist bij uitstek. Wij zijn een specialist op het gebied van woninginrichting en verkopen in onze winkels alles wat u nodig zou kunnen hebben om uw woning sfeervol en geheel naar eigen smaak en wens in te richten. Echter, ook voor deskundig interieuradvies kunt u bij ons terecht. Waarmee kunnen wij u helpen? Laat het ons weten! Wij staan voor u klaar, daar kunt u op rekenen.

Van Lieshout Interieur uw Interieurstylist in de omgeving van Eindhoven

Van Lieshout Interieur is uw Interieurstylist; u vindt onze winkel in Nuenen, niet ver bij Eindhoven vandaan. U kunt hier terecht voor het aanschaffen van verschillende soorten vloerbedekking, gordijnen in verschillende stijlen, diverse soorten raamdecoratie, vloerkleden en nog heel veel meer.

Kortom, u vindt hier alles wat u nodig heeft om uw woning naar wens in te richten. Wij verkopen artikelen van verschillende merken, wat ons assortiment zeer divers maakt. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? Onze interieurstylist helpt u graag en kan zelf bij u thuis in Eindhoven een kijkje komen nemen naar uw huidige interieur. Op basis daarvan kan hij of zij u van deskundig interieuradvies voorzien. Uw woning inrichten is nog nooit zo makkelijk geweest. Wilt u een afspraak maken met een Interieurstylist van Van Lieshout Interieur te Nuenen, nabij Eindhoven? Bel dan even naar 040-283 22 41.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht