Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Interieurontwerp Helmond

Interieurontwerp Helmond

Een woning inrichten begint idealiter met een interieurontwerp, ook wanneer u in de omgeving van Eindhoven en Helmond woont. Maar bij wie kunt u nu terecht voor een vakkundig opgesteld interieurontwerp als u in de buurt van Helmond en Eindhoven woont? Bij Van Lieshout Interieur natuurlijk. Wij staan bekend als een winkel waar u alles kunt kopen om uw interieur op een stijlvolle manier in te richten, maar ook op onze dienstverlening kunt u rekenen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen waar nodig.

Interieurontwerp voor woning in Helmond of Eindhoven nodig? Van Lieshout Interieur helpt

Bij Van Lieshout Interieur vindt u alles wat u nodig heeft voor het inrichten van een woning. Denk daarbij aan raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekking, behang, zonwering et cetera. Wij verkopen producten van verschillende merken en dat maakt ons assortiment zeer uiteenlopend. Op die manier hebben wij voor iedere smaak wel iets te bieden. Echter, het inrichten van een woning is een vak apart en het is niet gek als u het lastig vindt om uw eigen woning stijlvol en sfeervol in te richten.

Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? De medewerkers van Van Lieshout Interieur helpen u graag. Bij ons in Nuenen, nabij Helmond en Eindhoven, kunt u terecht voor het laten maken van een deskundig interieurontwerp. Natuurlijk gaat dat altijd in samenspraak met u. Het gaat hier immers wel om de inrichting van uw woning. Geef dus zeker aan wat u wensen zijn, dan geven wij daar gehoor aan en bekijken we wat mogelijk is.

Afspraak bij u thuis

De medewerkers van Van Lieshout Interieur te Nuenen, gelegen nabij Helmond en Eindhoven, kunnen ook bij u thuis langskomen om een interieurontwerp te maken. Dat kan in sommige gevallen zelf handiger zijn, want zo krijgen onze specialisten direct een beeld van uw woning en huidige interieur. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken, door te bellen naar 040-283 22 41.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht