Topkwaliteit

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Home » Vloerkleden Eindhoven

Vloerkleden Eindhoven

Wilt u een aantal mooie vloerenkleden aanschaffen voor uw woning in of nabij Eindhoven? Dan moet u zeker even een bezoekje brengen aan Van Lieshout Interieur. Wij zijn dé specialist als het om woninginrichting gaat. In onze winkel vindt u namelijk alles wat u nodig om mooi interieur mee samen te stellen. Denk hierbij aan verschillende soorten vloerbedekking, gordijnen, raamdecoratie en vloerkleden.

Vloerkleden in verschillende stijlen verkrijgbaar in de buurt van Eindhoven

Bij Van Lieshout Interieur te Nuenen, nabij Eindhoven vindt u een uitgebreid assortiment aan vloerkleden in verschillende stijlen. Hierdoor kunt u vast een vloerkleed vinden dat uitstekend past bij uw huidige interieur. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vloerkleed in een effen kleur? Of geeft u de voorkeur aan een vloerkleed met een print? In onze collectie vindt u vloerkleden van verschillende merken, waaronder:

  • Brink & Campman;
  • Aventura Carpets;
  • Almedahls;
  • Cunera;
  • Carpet Sign.

Al deze merken garanderen vloerkleden van hoge kwaliteit te produceren. Wanneer u bij Van Lieshout Interieur te Nuenen, nabij Eindhoven, vloerkleden aanschaft, dan weet u zeker dat u nog lang van uw aankoop zult kunnen genieten.

Hulp bij uw keuze

Vindt u het lastig een keuze te maken? De medewerker van Van Lieshout Interieur helpen u graag bij het maken van een keuze. Op onze deskundigheid kunt u rekenen. Heeft u voordat u een bezoek aan onze winkel brengt nog een vraag? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 040-283 22 41.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht